Есенна ваканция с чантата Prada Matinée

, когато се сетя за Prada Първото нещо, което се отнася до ума, е известната кожа на марката Saffiano. Saffiano кожа на Prada е не само бързо разпознаваема, поради текстурираното си покритие, но и качеството му е безупречно и безвременно. Наскоро Prada добави чисто нова форма към своя състав от чанти Saffiano: чантата Prada Matinée. Макар че е забавно да се походите върху модерните и забавни сезонни парчета, с които Прада също е известен, добрата класическа чанта, която никога не излиза от стил, е задължителна и точно това предлага чантата Matinée.

Когато Prada създава нов силует на Saffiano, това обикновено е незабавен хит сред любителите на Prada по очевидни причини. Новата чанта Matinée седи добре сред класиката като Galleria и Double, но добавя своя собствена отблясъка. Неговите привличащи вниманието, заоблени линии и структурираното дъно произвеждат най-добрата ежедневна чанта. Пъд, който да вземе със себе си от работа за игра, както чантата Matinée, така и малката чанта Matinée могат да държат всичките ви ежедневни основни неща и да го направят с използването на обмислено оформление. И двата размера имат оптимален интериор: две отделения, разделени от вътрешен джоб с цип за максимална организация. Чантата Prada Matinée се предлага в редица размери и цветове и взехме решение да тестваме задвижването на чантите на есенна ваканция до планината Catskill в щата Ню Йорк.

Prada matinée в Cerise & Houndstooth Check Coat

Да стигнат до там

Планините Catskill предлагат безброй места за отсядане от хотели и ложи до Air Bnb’s, но ние избрахме ложата на Scribner. Прибрана в Хънтър, Ню Йорк, Scribner е лесно достъпен както от автомобил, така и от автобус, но най -живописният начин да пътувате там е с влак. Взехме влак Amtrak от Ню Йоркската гара Пен до Хъдсън, Ню Йорк, който използва сензационни гледки към есента, докато преминахме на север по поречието на река Хъдсън. Чантата Prada Matinée, която носех в Cerise, направи най -добрия спътник за пътуване. Той е както просторен, така и лек, а каишката за носене улесни носенето, като същевременно жонглира куфар за носене. Всичко, от което се нуждаех, се вписваше от голяма бутилка с вода и закуски, до моя iPad, слушалки и книга.

Сал пица

Prada matinée в Бианко

Prada matinée в Бианко

Prada matinée в Бианко

След като се включихме, се отправихме, за да се сдобием с нещо за ядене. С температурите, които започват да удрят оптималния диапазон на падане на височината, сложих релаксиращ пуловер и пренесох малките Prada Matinée в Бианко към новооткритата пица на SAL. Sal’s се намира на кратко пътуване с такси в Tannersville и използва това, което очаквате, включително пица, салати, пилешки крилца без кости, възли за чесън и други. Vibe беше квинтесенциално пица става с актуализирано вземане и макар че носех бяла чанта, за да се хвана за пица, не трябваше да се притеснявам, тъй като подписът на Prada Saffiano се държи добре. Не само, че е много издръжлив, но и е лесно да се почисти, ако е необходимо.

Еднодневна екскурзия до Хъдсън

Prada Small Matinee в Нерон

Докато вдигнахме влака в Хъдсън на път нагоре, не отделихме време да разгледаме причудливия малък град, който е известен със своята творческа, облечена вибрация. Хъдсън е само на 40 минути каране на такси от хижата и това прави страхотно еднодневно пътуване. С малкото матине на Prada в Нерон в ръка и релаксиращо палто с пуловер, бях готов да разгледам Уорън Стрийт, който е център на Хъдсън. Подобно на по -голямата чанта, малката matinée има много вътрешно пространство, което го прави страхотен избор за ден навън и около. Това е най -добрата чанта, която да хвърляте върху ръката си, когато се разхождате извън магазините, и тя няма да тежи и за носенето ви. Лесно бих могъл да стигна ръката си в чантата, дори на рамо, за да намеря това, което търся. Размерите на по -малката торбичка са с височина 23 см х 14 см дължина х 31,5 см големи, докато по -големите са 28,5 см височина х 17 см дължина х 37,5 см широка.

S’mores от огъня

Там, където избрахме да останем, ложата на Scribner, има толкова много да предложи, така че ако никога не искате да напуснете, не е нужно. До момента, в който се върнахме в ложата, беше здрач и бяхме готови да се отпуснем до прекратяването, за да направим S’mores. Scriber’s включва комплекти S’mores в кошчето за добре дошли на вашата стая (перфектна възможност за Instagrammable), а прекратяването се запалва всяка вечер в 19:00. Околната среда е изключително успокояваща и живеейки в Ню Йорк, се наслаждавах на тихата, спокойна вибрация. Гледката беше несравнима и здрач в ложата беше едно от любимите ми преживявания.

Брънч на Prospect

Аз съм първо кафе в сутрешния човек и намирам тихите сутрешни часове едно от най -добрите времена за отпускане. Преди да се отправя към брънч, опаковах чантата си matinée и отново установих, че тази чанта е наистина просторна и конструирана добре. Някои допълнителни невероятни функции за тази чанта са регулируемото управление на кожата и разглобяемата регулируема кожена каишка. Тази чанта е индикаПокрито да работи за вас и вашите нужди, от това как се вписва до това, което носи. Кожената каишка за затваряне се освобождава, за да покаже интериора с един вътрешен джоб и кожена подплата на Nappa. Тъй като дъното на чантата е структурирано, независимо дали я пълните или я пълните, тя го държи добре. Що се отнася до брънча, 270-градусовите гледки към Catskills от Prospect, The Restaurant On Property, не е за пропускане.

Prada Small Matinée в Cipria

Prada matinée в малки/cipria и cerise.

Ложата

Когато се сещате за есенно бягство, ложата, в която останахме лесно, се вписва в онова прекрасно място, на което отивате в съзнанието си. Имаше толкова много области, които исках да се отпусна и да прекарам дни, и за лесно място да изляза извън Ню Йорк, Catskills трябва да стигне до върха на вашия списък.

Prada matinée без усилие се вписва с вече търсения и известен състав на други чанти от марката. Той е сложен и полиран, който позволява лесно обличане (наистина това е страхотна работна чанта, ако търсите), като същевременно се сдвоявате добре с вашите много по -небрежни дрехи през уикенда. Има много малки детайли за тази чанта, които я карат да се стърчи и като цяло е силен претендент за класика на Prada.

Открийте matinée на prada.com.

Чанта Prada Matinee във Фумо

Пазарувайте Prada matinée

Prada matinée в Бианко

Prada Small Matinée в Нерон

Prada Small Matinée в Cipria

Prada matinée в Cerise

Prada matinée в Fumo

Leave a Reply

Your email address will not be published.