Колекцията на есента на Mulberry 2018 е силна, но ще бъде ли достатъчно да спечелите повече от бившите фенове на марката?

Когато изпълнителният директор Бруно Гилон влезе в черница от Hermès през 2012 г., това беше време за бум за марката. Изтъкнатият иновативен режисьор Ема Хил беше подпомогнал разработването на британския кожен дом в една от най-популярните марки по кесия в света, като натрупа списъци с чакащи за любимата на култовата чанта Alexa, която беше полезно рекламирана преди пускането на папараци на неговите съименници, британски ИТ жена Алекса Чунг. Изглеждаше, че нищо не може да спре черницата; Хил беше натрупал силна фенбаза за забавната си, практическа работа, както и тя беше привлечена в хилядолетните купувачи в „Които“, които повечето марки от висок клас едва започнаха да разбират по онова време. както и след това каквото и да е отстъпило релсите.

Гийън, професионалист на традиционните къщи от висок клас, оцени „постижимата луксозна“ точка на Mulberry (Alexa беше на цена от 1150 долара, за разлика от подобни чанти от премиерни дизайнери-като Proenza Schouler PS1-които се продават за от 1 600 долара до 2 000 долара в Време), както и реших, че това е, че е да вземем марката пазар, за да се бори по-директно с марки от висок клас от най-висок клас. Това се сблъска с философията на Ема Хил за работата си, затова тя излезе. Черните от черница станаха по -скъпи, както и хората спряха да ги купуват. Гилон беше излязъл до началото на 2014 г., но не и преди да прогони черница от пътя, както и директно в дърво.

Марката се опитва да се поправи, както и да направи обратно потребителското доверие оттогава, както и има значителни доказателства, че прави напредък в тази посока. Той нае Джони Кока като иновативен директор, бракониерски ръководител на стила на най -успешната категория на Céline: чанти. И важно е, че марката пусна кока да прерасне във воденето на дома по метод, който се чувства естествен, вместо да се втурна, както и да се изисква за разположение на акционерите, както и да грабне евтини заглавия.

За есента на 2018 г. марката, която е преместила презентацията си в Париж, дебютира колекция, която се чувства добре настроена, както и актуална; Стиловете, както и детайлите са добри, както и различни от една от чантите, предпочитащи малко Fendi Kan I, те не чувстват, че гонят очевидни модели, зададени от други. Те имат приятна минималност към тях, но без да жертват формалността, която винаги е правила марката квинтесенциално британска. Колекцията има няколко фантастични работни чанти, но има и забавен избор през уикенда, както и някои лакомства Marabou за вечер. Колекцията е главно сериозна, но не се приема толкова сериозно, което е важно отличие. Проверете всички торбички по -долу.

[Изображения чрез Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published.