Редните колаби с Деймиън Хърст за 55 000 долара покрита с хапчета раница

, ако сте били скандализирани от цената на оригиналната раница на Row Alligator, когато той стартира, може да искате да седнете за тази новина. Както всички знаем, страхотен начин за увеличаване на исканата цена е да се включи много име на художник и точно това е направил редът-марката използва прословутия съвременен художник Деймиън Хърст за линия от 55 000 долара по поръчка раници, включително и раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително раници, включително и раници Създаването на алигатор на фармацевтично-алигатор, което виждате по-горе. Надявам се, че чантата идва с няколко истински Xanax, защото може да се окажете, че се нуждаете от някакво медицинско предизвикано спокойствие, когато получите сметката.

Чантата е част от линия от девет разкрасени раници за алигатор, всички от които струват 55 000 долара и се предлагат за поръчка само на едно око. Част от постъпленията е предназначена за УНИЦЕФ, което е хубаво, но Refinery29 съобщава, че размерът на дарението е по преценка на Хърст и очевидно няма да бъде публично достояние, така че се надявам, че УНИЦЕФ не държи колективния си дъх в очакване на a вятър. Можете да разгледате още няколко чанти и видеоклипа на сътрудничеството по -долу.

Хърст е художник с широко и пламенно следване, така че участието му в тази колекция вероятно означава, че предметите ще се преместят бързо към колекционерите и света на изкуството Glitterati и може би към модни обсеси със значителни бюджети, които се гордеят с това, че имат всичко, което е нелепо. И наистина, няма друг начин да се опише какво се случва тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published.