Celebs вземат кратка почивка от седмиците на модата с чанти от Balenciaga, Louis Vuitton

Е, мислех, че ще се насочим идеално за London Fashion Week, но изглежда, че всички правят почивка за сок, за да презареждат батериите си след NYFW. И така, ето куп знаменитости в най -добрите си най -добри: знаменитости без панталони, знаменитости в сутиенни върхове, знаменитости в гащеризони! Всичко е тук. Тони Колет и Дженифър Гарнър също са тук, за да ни напомнят как всъщност имат за цел да изглеждат възрастните. Обърнете внимание, „Това“ момичета под 25 години! Един ден всички ще сте над 30 и аз изобщо няма да се изпълня със зъл радост!

Poppy Delevingne
Poppy Delevinge беше идентифициран да направи малко пазаруване в Сохо с голяма, монограма на Louis Vuitton Noé Bag.

Пазарувайте чанти Louis Vuitton тук

Chantel Jeffries
Chantel Jeffries сдвои този розов капак на Chanel с нещо, което щедро ще нарека моята малка пони риза и цветни сандали, докато съм в Ню Йорк този уикенд.

Пазарувайте чанти Chanel тук

Тони Колет
Ето Тони Колет, който идва днес с слаба, обсипана мистериозна чанта. Тони има нова поредица от Netflix, наречена Astounding за популяризиране, както и нов филм, наречен Knives Out.

Ашли Тисдейл
Назад в Ел Ей, ние имаме Ашли Тисдейл, носейки нейното домашно куче в превозвач за домашни любимци на Louis Vuitton, който ни стана много познат (и вероятно много познат на нейното домашно куче).

Пазарувайте чанти Louis Vuitton тук

Кристина Милиан
Кристина Милиан също беше идентифицирана наоколо в Лос Анджелис наскоро с тази чанта Gucci Messenger.

Пазарувайте чанти Gucci тук

Лала Кент
Звездата от политиките на Vanderpump Лала Кент изведе тази чанта Louis Vuitton Twist на дневно събитие.

Пазарувайте чанти Louis Vuitton тук

Хейли Роуд Бийбър
Ето Хейли Роуд Бийбър (да, това е нейното име сега, качи се на борда), наслаждавайки се на разходка в Лос Анджелис, докато носете Svelte Balenciaga колан.

Пазарувайте чанти Balenciaga тук

Дженифър Гарнър
Дженифър Гарнър сдвои тази ватирана тоалетна Chanel Chevron с най -добрата си неделя в църквата си в Тихоокеанския палисади.

Пазарувайте чанти Chanel тук

Leave a Reply

Your email address will not be published.