Mansur Gavriel представя специални чанти на церемонията по откриването

чанти Mansur Gavriel вече са изключително трудни за получаване на ръце. Приказките за списъци с чакащи, както и ловуването на eBay за линията за достъпни цени са добре разбрани в модните кръгове в този момент, както и сега марката е въвела нещо дори много по-необичайно, както и специални: четири от най-обичаните му Чанти в сребърна кожа Saffiano, предлагани само на церемония по отваряне.

Чантите, които се представяха вчера сутринта, както и всички все още се предлагат към настоящото писане, са същите разходи като избора на Saffiano, които Mansur Gavriel пусна преди това с Barneys за есента. Церемонията по откриването е рационален партньор за начинаещата марка – това е страхотно в точно същия метод, какъвто е Mansur Gavriel.

Самите чанти са точно същите като торбичките MG, които всички ние разбират, както и любовта, току-що усъвършенствани в твърда кожа с не лъскав метален блясък, както и тъмен интериор. Ако рутинната чанта Mansur не е необичайна за вас, тогава едно от тях трябва да направи трика.

Mansur Gavriel X раница за откриване на церемония
$ 785 с помощта на церемония по откриването

Mansur Gavriel X чанта за контейнери за откриване
$ 625 с помощта на церемония по откриването

Mansur Gavriel X Церемония по откриване на тота
$ 595 с помощта на церемония по откриването

Leave a Reply

Your email address will not be published.