Александър Уанг се насочва към Баленсиага – как ще изглеждат чантите?

Въпреки че новината, че Александър Уанг е следващият иновативен директор в Balenciaga, е имал уикенда да потъне, това не се чувства по -скоро като реалност. Уанг се увеличи до славата главно на износимостта, както и доста лесно достъпна цена на разходите на неговите спортни дрехи в центъра на града, както и чанти, докато заминалият дизайнер/гений на Баленсиага Nicolas Ghesquiere спечели и иновации, водещи в индустрията, изключителни технически умения също така спечелиха иновации, водещи в индустрията, изключителни технически умения, и изключителни технически умения, и изключителни технически умения като приемане на интелектуалната страна на модата. (О, както и десетилетие плюс от успеха на чантата за мотоциклети също не са навредили.) Двамата привидно са малко да направят помежду си.

За мен Ванг изглеждаше (и в конкретна степен, все още изглежда) като неправилен вариант за напълване на обувките на Ghesquiere; Двамата човек са напълно различни лидери на марката както в естетиката, така и в подхода. Изглежда, че предоставянето на Wang NoD показва, че PPR желае да вземе френския дом в много по-удобна за потребителите посока; В крайна сметка Ванг се е проверил професионалист, като измисли точно какво искат да купят клиентите от висок клас, което може да бъде слабост на дизайнерите, които са много по-фокусирани върху абстрактни концепции, както и взискателно изпълнение. Откриването на и двете високи качества в един дизайнер е рядкост, най -малкото.

Много повече, в който вярвах в това, обаче, много повече, че естетиката на двамата дизайнери изглежда се сближава в област, която е не само изключително важна за тези от нас на този сайт, но за общото парично здраве и благосъстояние на Почти всякакъв вид модна марка: чанти. Получих, както и донесох няколко чанти от двете марки, както и въпреки че не бях вярвал истински за това преди да се появи тази новина, двете не са толкова различни.

И Wang, както и Balenciaga правят много от услугите си за аксесоари, като продават слаби кожени чанти с труден, вдъхновен от индустрията хардуер. След това торбичките от двете линии се преиздават в нови цветове, както и в хардуерни стоки всеки сезон; Най -успешните стилове имат форми, модифицирани малко в по -късни сезони, за да доставят на потребителите няколко варианта. Много марки интегрират няколко от тези методи в техните стратегии за аксесоари, но приликите са много по-много, отколкото бихте очаквали, когато погледнете линиите на чанта Двете марки са.

На всичкото отгоре, Баленсиага, както и сезонните чанти на Уанг започнаха да споделят естетически прилики през последните сезони. Pelican Line на Wang от есента на 2012 г., например, има опънатата кожа, както и чисти ръбове, които определят много от последните не-моторни чанти на Balenciaga. И двата хода могат да се дължат на по -големи тенденции на аксесоари, но те са значителни, тъй като, невероятно е, че и двете марки сега имат своите колекции от аксесоари, структурирани по същия същия метод – основа на небрежни, прости чанти за носене, както и чанти с остър хардуер, Интегрирани със сезонни линии от тесни, съвременни тотали, както и раници.

В крайна сметка това трябва да помогне на любителите на чантата на Balenciaga да дишат малко облекчение. Мотоциклетните чанти, с привидно безграничната им популярност, вероятно няма никъде, поне в моменталното бъдеще. Не само че ще бъде лоша стъпка за обслужване, за да се прекрати линията идеал сега, но и чантите вероятно няма да са в контраст с естетическото зрение на Уанг в Баленсиага; В крайна сметка те вече са в синхрон с него.

Какви са чувствата ти към стъпката на Александър Уанг към Баленсиага? Какво вярвате, че връзката ще бъде?

Leave a Reply

Your email address will not be published.