Дрехи на филм: Армани и „Двойност“

въз основа на дейността във форума, изглежда, че нашите читатели са много, много заинтересовани да се опитват да идентифицират какви знаменитости носят, както в реалния живот, така и в филмите. Като цяло, има много по -голям интерес към женските знаменитости, но когато получихме тези страхотни снимки на Клайв Оуен в новата филмова двуличност, реших, че това е нещо, което дамите бихте искали да видите. Или поне нещо, което исках да прекарам известно време, разглеждайки и мислех. Ах.

Работейки с дизайнера на костюми с многократна номинирана костюма Алберт Уолски, всъщност беше собствената идея на Оуен да се свърже с приятеля си Джорджо Армани, за да го облече за ролята му на оператор, превърнат в шпионин. С участието на противоположния известен фен на Армани Джулия Робъртс, двойката се озовава на противоположните страни на огромна корпоративна война и виждат преброяването си един в друг и в отношенията си предизвикани. И двамата изглеждат невероятно да го правят, естествено. Оуен каза, че щом получи ролята, мислите му отидоха директно да носят Армани за това. В съзнанието си дрехите се нуждаят от определено движение и той си помисли, че знае къде да го намери, с помощта на Волски.

Това, което ми беше много неочаквано, е степента, в която Армани се облича Оуен за филма-очаквах малко повече от няколко костюма, направени по мена, за които Армани е много добре познат в мъжкото облекло. Но марката предлагаше и обувки, часовници Armani Prive, дънки и дори тениски с бамбук, само за да назовем няколко неща. Като жена, аз съм донякъде невежа в дизайнерските предложения, достъпни за мъжете, ще призная свободно. Но ако колко горещ изглежда господин Клайв Оуен е някаква индикация, може би ще стана много по -заинтересована от близкото бъдеще.

Странична бележка – Колко идеално е неговата стърнища? Аз лично мисля, че той има многото идеални в света 5 часа сянка. Но ей, това съм само аз.

Leave a Reply

Your email address will not be published.