Най -накрая стигнах до поне една от пролетните чанти на Валентино

, когато Валентино за първи път ни запозна с линията си от обсипани дамски чанти по време на пролетните 2011 г. през септември, аз бях … най -малкото, най -малкото. В интервенционните месеци останах колебливо, но Top Manage на Valentino Rock Stud се превърна в първото от пролетните чанти на Valentino, за да получи моето одобрение.

Дизайнът принадлежи към поджанр от чанти, дипломатично наричани „алтернативи на Кели“, и ограниченото разглеждане около тапицерията призиви за друга класика на Хермес – маншета Collier de Chien. От всички пънк-традуционни каша, които Валентино произвеждаше за сезона, този е най-финият и най-успешен.

Част от новата ми признателност за този дизайн може да бъде кредитирана да го видя в действие на Gossip Girl; Гледката на носената чанта винаги помага да се изяснят нещата и изглеждаше остра и много добре пригодена на ръката на всеки, който го е имал. (Лили? Блеър? Не помня.) Харесва ми този дизайн над останалите в колекцията, защото не само шпилки са фини и много ограничени, но много от тях са напълно сменяеми с помощта на незадължителната каишка за носене. Бупиците все още се чувстват като стари новини, но в този контекст бих ги носил днес. Преминете през Neiman Marcus за $ 1995.

Leave a Reply

Your email address will not be published.