За много по-добро или за по-лошо, Balmain накрая прави чанта, която изглежда като чанта Balmain

Едно оплакване, което отдавна имах с портмонетата на Балмайн, както и обувките, е, че те никога не изглежда да въплъщават луксозната пънк естетика на Марката по -скоро методът, който дрехите така убедително правят. Тъй като старата заявка върви, изглежда, че трябваше да съм предпазлив за това, за което исках.

За това, което си струва, коженият кожен съединител на Balmian Security е чанта, която накрая изглежда, че принадлежи под точно същото име като готово за носене на Кристоф Декарнан. Както се оказва обаче, това не е толкова отлично нещо.

Вижте, получавам цялото пънк нещо. Имах черна чанта с кръстосано тяло, покрита с щифтове за сигурност, когато бях в гимназията, както и най -вероятно все още е в задната част на гардероба си някъде. Тази чанта обаче беше готина, не само от 17 -годишна възраст, но тъй като я купих в магазин за икономии, както и сам сложих щифтовете за сигурност. Аз бях действителна част от субкултурата, която външният вид представлява, за разлика от милионерите (и дизайните, които харчат парите си), които ще купят този съединител с нейните изкуствено предварително уговорени щифтове за сигурност, както и не признават, че не само изглеждат изключително изключително 2009 г., но те също изглеждат като дебили, тъй като са прекарали великолепно, за да могат някой друг да свърже щифтове за сигурност с черен съединител на обвивката. Въпреки че ако сте като тази чанта, имам уникален кръстоса, който бих искал да ви предложа.

Не знам, момчета. Днес просто се чувствам малко агро. Да се ​​обадим на телефонната седмица на модата. И все пак обаче, моята точка стои. Balmain трябва да вземе урок от Александър Маккуин за това как точно да приравнява тази естетика на луксозни, изкусни аксесоари. Купете с Neiman Marcus за $ 1210.

Leave a Reply

Your email address will not be published.